Τσόλακ: "Άκουσα πολλά καλά για τον Ράζβαν"

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα νέα πρόσωπα που συνάντησε στην ομάδα, τοποθετήθηκε ο Αντόνιο Τσόλακ, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Ο Κροάτης παράλληλα μίλησε και για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας ότι «αρέσουμε ο ένας στον άλλον».

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Το ξεκίνημα με εμένα και τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο εύκολο, έτσι πήγα στην Μάλμε, όπου είχα μια επιτυχημένη σεζόν. Τώρα είμαι και πάλι εδώ, δυνατός, βλέπω τα πράγματα θετικά. Θα έλεγα ότι γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι».

Για το πόσο διαφορετικός επέστρεψε και τι άλλαξε σε αυτόν τον χρόνο που έλειψε:

«Νομίζω πως ως άνθρωπος δεν θα αλλάξω ποτέ. Είμαι ο ίδιος παίκτης και ο ίδιος άνθρωπος. Όταν κάποιος μου δίνει χώρο και εμπιστοσύνη, μπορώ να δείξω την ποιότητα μου. Δεν έχασα ποτέ την ικανότητα μου στο να σκοράρω, δεν σταμάτησα ποτέ να τρέχω και να παλεύω, να είμαι ο παίκτης που ήμουν. Τώρα νομίζω πως επέστρεψα στο ίδιο περιβάλλον, αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στον ΠΑΟΚ».

Για το πόσο διαφορετικά βρήκε τα πράγματα στον ΠΑΟΚ στην επιστροφή του:

«Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ καλό αυτό. Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Γνώρισα και τον καινούργιο προπονητή. Έχω ακούσει πολλά καλά γι’ αυτόν, τώρα δουλεύω μαζί του για λίγο και βλέπω πως αρέσει ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό αυτό, τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα. Μου έδωσε ήδη τα πρώτα λεπτά και ελπίζω πως όλα θα είναι καλά στο μέλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια