Σφιντέρσκι: "Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου"

Για τη συγκίνηση του την ώρα του «αντίο» του με τον ΠΑΟΚ, το νέο βήμα με τη Σαρλότ αλλά και την Εθνική Πολωνίας μίλησε, σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Κάρολ Σφιντέρσκι, στάζοντας, μεταξύ άλλων, «μέλι» για τον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα είπε: 

«Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου όταν αποχαιρετούσα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Πέρασα τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Εξελίχθηκα ως παίκτης, πήρα τη γεύση για το πως είναι να ζεις στο εξωτερικό και πάντα θα συστήνω σε οποιονδήποτε με ρωτήσει για τον ΠΑΟΚ, να πάει εκεί χωρίς καμία αμφιβολία. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ επιτυχημένη περίοδος αυτά τα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά οι τελευταίοι έξι μήνες δεν ήταν και τόσο καλοί για μένα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση για να έρθω στην Σάρλοτ…».

Για την Πάουλο Σόουζα και την Eθνική Πολωνίας, ανέφερε:

«Δεν ξέρω αν θα είχα τόσες ευκαιρίες με έναν άλλο προπονητή στην εθνική. Είχα σκοράρει αρκετά γκολ με τον ΠΑΟΚ πριν και δεν είχα πάρει κάποια κλήση για να παίξω. Ο Σόουζα με κάλεσε, ακόμα και όταν δεν έβρισκα δίχτυα, αλλά ήμουν ενεργός. Ο τρόπος παιχνιδιού που εφάρμοσε και ο σχηματισμός, ταίριαζε σε εμένα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν η φιλική προσέγγιση που είχε σε σχέση με τους Πολωνούς προπονητές που είχαν περάσει από την εθνική…».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια