Σβαμπ: "Όλα ή τίποτα κόντρα στον Ολυμπιακό"


Για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την υπόθεση του πρωταθλήματος αλλά και την απόφαση του να παραμείνει στον Δικέφαλο, παρά τις προτάσεις, μίλησε ο  Στέφαν Σβαμπ, λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στεφαν Σβαμπ στη NOVA:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν έχουμε τελειώσει από την υπόθεση πρωταθλήματος, να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε και να μειώσουμε τη διαφορά, οπότε για μας είναι ένα παιχνίδι όλα ή τίποτα».

Για το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος:

«Ξέρουμε την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, κάναμε τα πάντα, όλα αυτό το διάστημα για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πλησιάσουμε όσο πιο κοντά μπορούμε, έχουμε ακόμη μία ευκαιρία στην Τούμπα, να μπούμε δυνατά στη μάχη για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κάνουμε τόσο για μας, όσο και για τους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Δουλέψαμε πολύ τις προηγούμενες μέρες και θέλουμε όλος αυτός ο κόπος να αποδώσει καρπούς. Να ασκήσουμε πίεση και να φτάσουμε όσο πιο κοντά μπορούμε. Είναι κρίσιμο παιχνίδι, αλλά δεν τελειώνει την υπόθεση τίτλου, γιατί ακολουθούν και τα πλέι οφ».

Για τα σενάρια που αφορούσαν τον ίδιο και το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ:

«Νιώθω άνετα εδώ και πιστεύω ότι δεν έχω τελειώσει ακόμη, δεν έχει φτάσει ο χρόνος μου για να φύγω. Έχω ακόμη να δώσω στην ομάδα και να πάρω. Υπήρχαν όντως κάποιες συζητήσεις αλλά δεν θεωρώ ότι έχω τελειώσει με τον ΠΑΟΚ, είχα έναν τραυματισμό τον Δεκέμβριο και αυτό με κράτησε πίσω και ήταν λίγο δύσκολο, αλλά θέλω να δουλέψω, να βοηθήσω και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα. Έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τίτλους μέσα στη σεζόν, οπότε θέλω να είμαι μέρος όλης αυτής της κατάστασης, να πανηγυρίσουμε μαζί και μετά θα δούμε για το μέλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια