Προπόνηση και το μυαλό στο Λαύριο!

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco κόντρα στο Λαύριο ολοκληρώνεται σήμερα (29/1), καθώς υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο Παλατάκι για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τον σημαντικό Κυριάκατικο αγώνα. Κάθε αγώνας και κάθε νίκη είναι καθοριστικοί για τους «ασπρόμαυρους», διότι οφείλουν να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα της Basket League.

Η χθεσινή (28/1) ημέρα είχε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο για το μπασκετικό τμήμα, καθώς ο Φιλ Γκριν είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ mateco και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να ενσωματωθεί στην ομάδα και να είναι διαθέσιμος για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, οι δυσκολίες συνεχίζονται για τον Δικέφαλο, διότι ο Ζερμέιν Λοβ δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή προπόνηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τον αυριανό (30/1) αγώνα με το Λαύριο.

Ο Γκριν δεν έχει φτάσει ακόμη στη Θεσσαλονίκη, καθώς αναμένεται στην πόλη αύριο το μεσημέρι κι έτσι είναι πιθανό ο Δικέφαλος να ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα με 11 παίκτες, διότι και ο Μιχάλης Καμπερίδης είναι εκτός δράσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια