Λουτσέσκου: «Νοοτροπία μικρής ομάδας η ΑΕΚ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνέχισε να ρίχνει καρφιά για τη ΑΕΚ, αφού και στις δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV, ο τεχνικός του Δικεφάλου επισήμανε πως η αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» είχε νοοτροπία μικρής ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ:

«Αρχικά θέλω να τονίσω κάτι που μου προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη, βλέποντας την ΑΕΚ να παίζει με νοοτροπία μικρής ομάδας, νομίζω δεν διέφερε καθόλου με ομάδες που παίζουν χαμηλότερα όσον αφορά την δυναμικότητα. Δεν περίμενα μια ομάδα από τις top του πρωταθλήματος να παίζει με αυτό τον τρόπο. Τώρα η πίεση είναι στην ΑΕΚ, γιατί με ένα γκολ που μπορεί να δεχθούν, θα διαχειριστεί δυσκολότερα την πίεση από ότι αναμένουμε».

Για τους χώρους που βρήκε η ΑΕΚ:

«Συνδέεται άμεσα με αυτό που αναφέραμε πριν. Ήμαστε η ομάδα που ήταν συνεχώς στην επίθεση και είναι λογικό να ήμαστε εκτεθειμένοι, οπότε ήταν λογικό η ΑΕΚ να χτυπήσει στην κόντρα και να κάνει ευκαιρίες».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα:

«Οι αλλαγές και ό,τι προέκυψε έχει να κάνει με το γεγονός ότι έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Νομίζω ότι οι επιλογές δικαίωσαν την παρουσία τους.

Από εκεί και πέρα σε ένα τέτοιο παιχνίδι έχεις και το μυαλό σου να μην δεχθείς ένα γκολ. Η πίεση είναι στην ΑΕΚ και με το σκορ στο 0-0 ένα γκολ θα περιπλέξει τα πράγματα για αυτούς, δίνοντας σε εμάς το προβάδισμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια