Αυτή είναι η οψιόν για Σάστρε!


Γνωστό από νωρίς το πρωί πως ο ΠΑΟΚ "έκλεισε" τον Γιοαν Σάστρε, καλύπτοντας έτσι την αναζήτηση για τον δεξιό ακραίο αμυντικό.

Ο 24χρονος Ισπανός απλώς αναμένει τα αποτελέσματα του covid test στο οποίο και υποβλήθηκε προκειμένου να πετάξει από τη Μαγιόρκα για Θεσσαλονίκη - ταξίδι όχι εύκολο για να ρυθμιστεί, ειδικά σε καιρούς covid, αφού περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ανταποκρίσεις - με τις εκτιμήσεις (και τις προσπάθειες) να τον θέλουν να έρχεται αύριο, Τρίτη.

Ως προς τις λεπτομέρειες τώρα του deal. Πρόκειται όπως διέρρευσε για δανεισμό από τη Μαγιόρκα (κάτι που ήθελε τόσο ο ισπανικός σύλλογος όσο και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα των νησιωτών), με καλοκαιρινό buyout το οποίο δεν θα ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ.

Δεν προβλέπεται να είναι ακριβώς υποχρεωτικό, αλλά θα έχει να κάνει – και ενδεχομένως μετατρέπεται σε τέτοιο – από τον αριθμό συμμετοχών του Σάστρε στο υπόλοιπο της σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ισπανός ακραίος αμυντικός - στα πρότυπα άλλων deals είναι ήδη συμφωνημένο και δεν θα περιμένει την ενεργοποίηση του buyout - θα είναι 3,5 ετών (συμπεριλαμβανομένου του εξάμηνου δανεισμού, ενώ υπάρχει μια πιθανότητα για +1 χρόνο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποσαφηνιστεί με την άφιξη του ποδοσφαιριστή), έναντι απολαβών που κατά μέσο όρο δεν θα ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι πως ο ποδοσφαιριστής δεν προτάθηκε καν στους Κυπελλούχους Ελλάδας, αλλά αποτέλεσε απ’ ευθείας επιλογή και κίνηση του Ζοζέ Μπότο, ο οποίος και έκανε την προσέγγιση, ολοκληρώνοντας, ταχύτατα όπως αποδείχτηκε, την διαδικασία για να ντυθεί ο Σάστρε στα «ασπρόμαυρα».

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια