Με περιορισμούς το ΠΑΟΚ-Στρασμπούρ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ερχόμενη Τετάρτη (12/1) τη Στρασμπούρ για το δεύτερο παιχνίδι των Play In του Basketball Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena στις 19:30, ωστόσο ισχύουν περιορισμοί για τον επιτρεπόμενο αριθμό θεατών, που θα βρεθεί στο γήπεδο.
Όπως αναφέρει και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας με προτεραιότητα, οι οποίοι καλό είναι να επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά την παρουσία τους στον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco:

H ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι στον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – SIG Strasbourg, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 στις 19:30, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10% της χωρητικότητας), σύμφωνα με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση.

Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – SIG Strasbourg, θα πρέπει να επικοινωνήσουν από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (10/1) με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στο τηλέφωνο 2310-472551, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στον αγώνα.

Το τηλεφωνικό κέντρο για επιβεβαίωση παρουσίας στο γήπεδο θα λειτουργήσει ως εξής…

Δευτέρα (10/1), 10:00-18:00

Τρίτη (11/1), 10:00-18:00

Τετάρτη (12/1), 10:00-15:00

Ζητάμε συγνώμη από όσους (θεωρήσουν ότι) θα αδικηθούν. Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε. Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη για την ομάδα και τους δικούς μας ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται ότι…

* Δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου και δεν θα εκδοθούν απλά εισιτήρια αγώνα.

* Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας, του πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης και των απαραίτητων εγγράφων ταυτοπροσωπίας.

* Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια