Νέος τεχνικός διευθυντής ο Μπότο

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον Χοσέ Μπότο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. O ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον sports director της Σαχτάρ και ενισχύεται από το πάνω ράφι! Συμφωνία για 2.5 χρόνια.

Ο «Βασιλιάς των μεταγραφών», όπως τον αποκαλούν, προβάρει τα ασπρόμαυρα και αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, με τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει κίνηση - ματ!

Ο 55χρονος Πορτογαλός Χοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ και επί μια δεκαετία επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπενφίκα, αναμένεται να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του 55χρονου Πορτογάλου με την ομάδα της Ρωσίας ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022 αλλά από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έκρινε πως αυτός είναι ο «εκλεκτός» για ένα νευραλγικό πόστο, όπως αυτό του αθλητικού διευθυντή, τα υπόλοιπα λίγη σημασία είχαν για εκείνον! Ο Chief Scout της Σαχτάρ αφήνει τη Ρωσία και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με ένα βιογραφικό top επιπέδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια