Σενάριο ανοιχτό για Τσολακ

Η τελευταίες ενδείξεις λένε πως η Μάλμε δεν θα αγοράσει τον Τσόλακ και ο Κροάτης θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαρισμο του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιώνουν αυτά που ακούγονται.

Επίσης πριν λίγες ημέρες η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέτασε την προοπτική της επιστροφής του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του:

«Η Ντιναμό δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως οι μπλε θα μπορούσαν να φέρουν τον διεθνή Κροάτη επιθετικό, Αντόνιο Τσόλακ. Ήδη φαίνεται πως έχουν γίνει οι επαφές με τον ΠΑΟΚ που έχει τα δικαιώματα του Τσόλακ. Μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στη Μάλμε της Σουηδίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα της χώρας με συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται προσεχώς...», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, γίνεται και αναφορά στα όσα γράφονται στην Ελλάδα σχετικά με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ που ζητά ένα ποσό ύψους 3.5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τους Κροάτες να επισημαίνουν πως: «Υπάρχει η πιθανότητα να μειωθεί η τιμή προκειμένου να τον αποκτήσουν με ευνοϊκότερους όρους. Μπορεί βέβαια ο Τσολάκ να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός στη Ντιναμό αλλά όπως διαπιστώνουμε ο ΠΑΟΚ θα προτιμούσε να τον πουλήσει».

Υπάρχει καταγραφή των πεπραγμένων του στη Σουηδία, με τους συμπατριώτες του να συμπληρώνουν πως: «Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία, αλλά το σίγουρο είναι πως η Ντιναμό αναζητά έναν killer στην επίθεσή της και σίγουρα αυτός θα μπορούσε να είναι ο Τσόλακ. Το απέδειξε την εποχή που έπαιζε στη Ριέκα. Θα είχε ενδιαφέρον η συνύπαρξή του με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια