Σαββίδης: «Τα όνειρα μου είναι ασπρόμαυρα»

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε στη διαδικτυακή εκδήλωση του ΑΠΘ για το τμήμα Ποντιακών Σπουδών  και φρόντισε να στείλει μηνύματα προς πολλαπλούς αποδέκτες με τις τοποθετήσεις του.

Αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε ότι τα όνειρα που κάνει είναι «ασπρόμαυρα», ενώ φρόντισε για ακόμη μια φορά να δώσει ξεκάθαρη απάντηση και στους λασπολόγους, τονίζοντας ότι: «Εγώ έχω άσπρα γένια αλλά δεν ξεχνάω και δεν ξέχασα για ποιο λόγο μιλάω σε αυτή την εκδήλωση. Για να μη σκεφτείτε ότι γέρασε ο Σαββίδης. Εγώ μέχρι να τελειώσω όλες τις δουλειές μου, δε θα γεράσω».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη:

Τα όνειρα μου είναι ασπρόμαυρα. Στην ξενιτιά τα δάκρυα πάντα είναι πικρά. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε στην Ελλάδα, να κάνουμε κάτι ώστε να μην αναγκαζόμαστε να κυκλοφορούμε με το χέρι απλωμένο έτσι.

Ναι, εμείς κάναμε το πρώτο βήμα. Τώρα το λόγο έχει η Πολιτεία. Δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε σα να παρακαλάμε, σα να ζητιανεύουμε. Γιατί δημιουργείται η αίσθηση ότι όλα αυτά που συζητάμε δεν αφορούν την Ελλάδα. Κρίμα που δεν βρίσκουμε τον εαυτό μας πουθενά.

Εγώ έχω άσπρα γένια αλλά δεν ξεχνάω και δεν ξέχασα για ποιο λόγο μιλάω σε αυτή την εκδήλωση. Για να μη σκεφτείτε ότι γέρασε ο Σαββίδης. Εγώ μέχρι να τελειώσω όλες τις δουλειές μου, δε θα γεράσω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια