Ο Λουτσέσκου για τον Μπότο!


Για την πρόσληψη του Ζοσέ Μπότο μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου είναι ένας άνθρωπος που θα βοηθήσει πολύ τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ΑΕΛ: «Θα επαναλάβω αυτό που είπα, θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεχόμαστε ηλίθια γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι έξυπνος σαν ομάδα και να μην αφήνεις τον αντίπαλο να δημιουργεί ευκαιρίες, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Νομίζω πώς αυτές οι καταστάσεις είναι που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας».

Για την έλευση του Ζοσέ Μπότο: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να σχολιάσω την συγκεκριμένη κατάσταση. Είναι λογικό μια ομάδα που έχει στρατηγική να έχει στο οργανόγραμμα, αθλητικό διευθυντή, βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα».

Η ευχή του για τα Χριστούγεννα: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους, εύχομαι υγεία και υπομονή. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, εύχομαι να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να απολαμβάνουμε βραδιές όπως απολαμβάναμε προηγουμένως».

Πηγή: Inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια