Έρχεται άμεσα και πιάνει δουλειά ο Μπότο!


Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Σαχτάρ για την αποδέσμευση του Ζοσέ Μπότο, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και σύντομα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ζοσέ Μπότο εδώ και δύο εβδομάδες, με τους ασπρόμαυρους να ολοκληρώνουν άμεσα τις συζητήσεις με τους παράγοντες της Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη λύση του συμβολαίου με τον 55χρονο Πορτογάλο.

Η οικογένεια Σαββίδη έχει εξηγήσει στο νέο αθλητικό διευθυντή το πρότζεκτ της ομάδας κι ο Ζοσέ Μπότο από την πρώτη σχεδόν στιγμή έχει αποδεχθεί τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα έχει στονΠΑΟΚ, σε σχέση με τη θέση του επικεφαλής του τμήματος scouting που είχε στη Σαχτάρ και στην Μπενφίκα τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ για να κάνει με… μεταγραφή τον Ζοσέ Μπότο δικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άφιξη του Πορτογάλου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει λίγο πριν μπει το νέο Έτος, προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει μια πρώτη γνωριμία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, του scouting και της διοίκησης του «Δικεφάλου».

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια