Στον ΠΑΟΚ ο Μάρκο Φενόλιο!


Η εποχή του Μάρκο Φενόλιο ξεκίνησε με κάθε επισημότητα στο τμήμα του βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να παραχωρεί και την πρώτη του συνέντευξη, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της συμφωνίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη:

«Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη φέτος. Το καλοκαίρι βρέθηκα εδώ για να αντιμετωπίσω την Εθνική Ελλάδας, ως προπονητής της Σλοβακίας. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθα για να συναντήσω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τώρα είμαι εδώ. Μου αρέσει αυτό το μέρος, γιατί ήμουν εδώ και στο παρελθόν, πριν από αρκετό καιρό. Ξέρω την πόλη, όχι τόσο καλά, αλλά γνωρίζω ότι είναι ένα όμορφο μέρος».

Για το αν έχει μάθει πράγματα για την ομάδα: 

«Έχω δει τα παιχνίδια και ξεκινάω να μαθαίνω τις παίκτριες, αλλά τώρα πρέπει να βρεθώ στο γήπεδο και να αντιληφθώ ακριβώς την κατάσταση και να ξεκινήσω να προπονώ την ομάδα».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: 

«Ξέρω ότι η συγκυρία δεν είναι εύκολη, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρκετοί φίλοι της ομάδας μου έστειλαν μηνύματα μέσω διαδικτύου και θα είμαι χαρούμενος αν είναι δυνατόν να τους δούμε στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια