Τολιόπουλος: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη!»


Ο Βασίλης Τολιόπουλος έδωσε το σύνθημα νίκης, για το αυριανό (29/12, 19:30) πολύ μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Mαteco κόντρα στην Ιγκοκέα, λέγοντας παράλληλα και για το πως πέρασαν οι μέρες στην καραντίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Δικεφάλου:

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχει μία τόσο μεγάλη αποχή και είσαι στο σπίτι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά μόνο κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος σου. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να γυρνάς πίσω και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι πίσω μαζί με τους συμπαίκτες μου και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο πολύ μπορούμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε των προπονήσεων, είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κανείς δεν περίμενε στην αρχή της χρονιάς ότι θα κάνει μία τόσο καλή πορεία. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε αυτή τη νίκη που τόσο πολύ την θέλουμε.

Το να μπεις σε ρυθμό αγώνα μετά από δύο-τρεις εβδομάδες είναι πολύ δύσκολο, αλλά επειδή οι περισσότεροι το περάσαμε ήπια, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τα πατήματά μας και να πάρουμε τη νίκη.

Θέλουμε σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη και πραγματικά το σημαντικότερο είναι η δεύτερη θέση, για να πάρουμε το πλεονέκτημα στα Play In.

Το 2021 μου αφήνει πολύ πανδημία, πολύ καραντίνα. Ελπίζω το 2022 να μην υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, όσο υπάρχει αυτή την στιγμή με τον κορονοϊό στην χώρα μας και ελπίζω σύντομα ο κόσμος να επιστρέψει μετά από αυτές τις δύο εβδομάδες που λένε ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλος περιορισμός.

Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει με την φωνή του και να μπορέσει να μας υποστηρίξει όσο περισσότερο μπορεί και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, για να είναι όλα καλά».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια