Ράζβαν: «Τρελαίνομαι με τα γκολ που δεχόμαστε»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό του για τον τρόπο με τον οποίο δέχεται κάποια γκολ ο ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τον τρελαίνει ο τρόπος με τον οποίο δέχονται κάποια γκολ οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είμαι χαρούμενος από τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική. Παίξαμε καλά, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος. Ξέραμε τις μας περιμένει όλες τις ημέρες οπότε η ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη για το αποτέλεσμα. Η νίκη είναι σημαντική για πολλούς λόγους.

Για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, την αυτοπεποίθησή μας, το μέταλλο μας ως ομάδα. Είμαστε σε διαδικασία που φτίάχνουμε πράγματα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πέντε ευκαιρίες καθαρές, ο αντίπαλος νομίζω και θυμάμαι μόνο μία. Παρόλα αυτά δεχτήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Αυτά είναι στοιχεία που με κάνουν να εκνευρίζομαι για τη ροή του παιχνιδιού.

Περιμέναμε να δεχτούμε πίεση, περιμέναμε έναν αντίπαλο να προσπαθεί να χτυπήσει στα δικά μας λάθη. Βρεθήκαμε πίσω επιστρέψαμε, δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Όμως δεν πέσαμε παλέψαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ε

Είχαμε ευκαιρίες πριν το τέρμα το νικητήριο, αυτό που με τρελλένει όμως περισσότερο και δεν μπορώ να εξηγήσω και να διαχειριστώ είναι το πως δεχόμαστε τέτοια εύκολο γκολ. Ευτυχήσαμε όμως και αντιδράσαμε και πετύχαμε ένα ακόμα γκολ και κερδίσαμε. Α

υτό που θέλω είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι του κυπέλλου και να προκριθούμε την Τετάρτη. Τελειώνοντας τη χρονιάς με μια προκριση στην Ευρώπη και με μία πρόκριση που θέλουμε την Τετάρτη και μετά την αντίδραση που βγάλαμε μετά από την κρίση που περάσαμε τότε αυτό θα μας δώσει περισσότερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια