Μουργκ: "Κάναμε το παιχνίδι δύσκολο!"

 


Δηλώσεις παραχώρησε ο Τόμας Μουργκ στην κάμερα του PAOK TV και αναφέρθηκε στην χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ. 


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αυστριακός: 

«Ήταν τελικά ένα δύσκολο παιχνίδι, και αυτό ήταν δική μας ευθύνη. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το 2-0 ή και το 3-0 νωρίς και έγινε ότι έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Δηλαδή ο αντίπαλος με μια- δύο ευκαιρίες πέτυχε ένα εύκολο γκολ, και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε. Αλλά στο τέλος ήταν μια δίκαιη νίκη για εμάς, πήραμε την πρόκριση και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».


Για το σερί νικών και το τι περιμένει στα παιχνίδια του 2022: 

«Χάσαμε εύκολα πολλούς βαθμούς στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στα τελευταία παιχνίδια. Έτσι είναι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις, με μια επίθεση του αντιπάλου μπορείς να δεχθείς γκολ. Έτσι θα είναι πιο εύκολο για εμάς και δεν θα χρειαστεί να υποφέρουμε, όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια».


Τι άλλαξε στην ομάδα, μετά την δύσκολη περίοδο: 

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά πιστεύω ότι είναι μικρές λεπτομέρειες. Μιλήσαμε πολλές φορές για αυτό, ξέρουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλά. Πρέπει να υποφέρουμε όμως, όπως έγινε και με την ΑΕΛ. Είχαμε καλές ευκαιρίες για ακόμα ένα, δύο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν σκοράρεις, σε μια επίθεση του αντιπάλου μπορείς να δεχθείς γκολ. Αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε τη νέα χρονιά».


Τέλος, μια ευχή για τις γιορτές: 

«Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια