«Επιμένει για Τσόλακ η Μάλμε - Κατέθεσε αντιπρόταση στον ΠΑΟΚ»!


Σε αντιπρόταση προχώρησε η Μάλμε, θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες παραμονής του Αντόνιο Τσόλακ! Τα δεδομένα στο τραπέζι του ΠΑΟΚ…

H Mάλμε είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του Αντόνιο Τσόλακ, με τους Σουηδούς να δίνουν νέα διάσταση στο θέμα του Κροάτη επιθετικού, αφού αποκαλύπτουν την αντιπρόταση της πρωταθλήτριας Σουηδίας στον ΠΑΟΚ για τον 28χρονο φορ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ αναδείχθηκε στους κορυφαίους παίκτες του Σουηδικού πρωταθλήματος, με την Μάλμε μέχρι στιγμής να μην έχει φέρει την υπόθεση απόκτησης του Κροάτη επιθετικού στα μέτρα της.

Οι Σουηδοί, ωστόσο δίνουν άλλη διάσταση πλέον, αφού όπως σημειώνουν η Μάλμε έκανε αντιπρόταση στον ΠΑΟΚ, προσφέροντας στον Δικέφαλο δύο επιλογές για τον Τσόλακ.

Αρχικά η Μάλμε πρότεινε τον εκ νέου δανεισμό του Τσόλακ για ακόμη μια σεζόν και παράλληλα την επέκταση του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού με τον ΠΑΟΚ έως το 2024.

Η δεύτερη λύση που προτείνουν οι Σουηδοί είναι απόκτηση του Τσόλακ έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ και να μπει στην συμφωνία υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξει πλέον και ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο που έχει ενημερωθεί ήδη για το θέμα του Τσόλακ.

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια