Ρίβερς: «Aνυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ»!


Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο Ντιμίτρι Ρίβερς, που δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με την φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νέο ταξίδι νέα ομάδα, δεν μπορώ να περιμένω να μπω στην ομάδα και να τους γνωρίσω όλους, να βρούμε χημεία και να κάνω ότι μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει.

Θυμάμαι ήταν πολύ ανταγωνιστικά από την αρχή ως το τέλος και τα δύο παιχνίδι πήγαν στα τελευταία δευτερόλεπτα, και εδώ μέσα θυμάμαι με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ακόμη και μέσα στην Νίμπουργκ με κόψιμο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή, δεν μου είχε ξανασυμβεί στην καριέρα μου ως τώρα. Είναι μια προσαρμογή, η Πράγα είναι πολύ ωραία αλλά κρύωνα, εδώ βλέπω είναι πιο ζεστά.

Σίγουρα είναι διαφορετική αίσθηση και ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει η νέα χρονιά. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος, ήρθα εδώ γνωρίζοντας αυτά τα πράγματα και είμαι έτοιμος με κάθε δυνατό τρόπο για να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια που έρχονται.

Δεν μπορώ να περιμένω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο. Δουλεύω σκληρά και θα κάνω τα πάντα σε κάθε αγώνα».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια