Ελ Καντουρί: “Το δυσκολότερο διάστημα μου στην ομάδα – Να εστιάσουμε στη ψυχολογία”

Αναφορικά με το αν αυτό είναι το δυσκολότερο διάστημα του στον ΠΑΟΚ:

“Ναι είναι ίσως το πιο δύσκολο διάστημα μου στην ομάδα. Είμαι εδώ τεσσεράμιση χρόνια αλλά αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να δείξουμε δύναμη και να αλλάξουμε τα πάντα. Εξαρτάται από εμάς κι είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά αλλά όλα αλλάζουν σε δύο εβδομάδες μέσα. Εμείς παίξαμε καλά, εμείς παίξαμε άσχημα, εμείς θα το γυρίσουμε. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί”.

Για τη διαφορά της εικόνας στη Νίκαια από το 60′ και μετά:

“Η εικόνα μας στο τελευταίο μισάωρο σε σχέση με το ξεκίνημα ήταν διαφορετικό. Δε θα πω ότι είμαστε άτυχοι αλλά είχαμε πολλά πράγματα, που ήταν εις βάρος μας. Ποδοσφαιρικά πάντα.  Το συζητήσαμε και μεταξύ μας το ότι δεν έχουμε σταθερότητα. Δεν έχει να κάνει με τακτική ή κάτι άλλο. Δουλεύουμε πολύ αλλά πρέπει να εστιάσουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι”.

Στο σημείο εκείνο ο Λουτσέσκου προσέθεσε πως το ίδιο έγινε και με τους Λάρισα, Άρη κι άλλους αντιπάλους κι όχι μόνο με τον Ιωνικό.

Για το αν η ομάδα έχει χάσει την έννοια του γκρουπ:

“Έχουμε ένα καλό γκρουπ και καλό κλίμα μέσα στη ομάδα. Από τότε όμως έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Και πρόσωπα και καταστάσεις. Πρέπει όλοι να καταλάβουν τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει απαιτήσεις κι εμείς πρέπει να τους δειξουμε πως είναι να είσαι νικητής γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει. Όλοι δίνουν τα πάντα απλά οι καταστάσεις αλλάζουν. Εμείς που είμαστε περισσότερο καιρό εδώ, οφείλουμε να δείξουμε στους καινούριους παίκτες τι χρειάζεται για να παίξεις στον ΠΑΟΚ. Έχουμε αυτή την ευθύνη”.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να ξέρει το σκορ στην Κοπεγχάγη:

“Εγώ προσωπικά όχι. Στο ημίχρονο ναι αλλά γενικά όχι. Δε νομίζω να κάνει καλό να συζητάμε την ώρα του αγώνα τι γίνεται στη Δανία. Έχουμε ένα στόχο. Πρέπει να μπούμε επιθετικά γιατί θέλουμε μόνο νίκη. Αν κερδίσει η Σλόβαν πρέπει να βάλουμε και πολλά γκολ. Με αυτό το στόχο μπαίνουμε στο παιχνίδι”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια