Κρέσπο: «Ο Λουτσέσκου δεν είναι μάγος»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έδωσε συνέντευξη σε αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα και αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, ενώ έδειξε την συμπαράστασή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικός προπονητής.

Επιπροσθέτως, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και για το όνειρό του γι’ αυτή τη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον Λουτσέσκου:

“Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά δεν είναι μάγος. Είχαμε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και άρχισε η προσπάθεια να τα διορθώσουμε από το καλοκαίρι. Είμαστε στη μέση μιας διαδικασίας χτισίματος νέας ομάδας και είναι κάπως δικαιολογημένα τα σκαμπανεβάσματα”.

Για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

“Δεν πιστεύω πως έκανε λάθος στη δήλωσή του. Είχε αυτοπεποίθηση και προσπάθησε να βάλει πάλι τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι πως με την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα. 

Χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και του Λουτσέσκου δεν έχει καμία σχέση με το πώς ήταν πριν τέσσερα χρόνια. Για να τα λέμε όλα, για αρκετό καιρό τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν σαν ένα καράβι σε φουρτούνα, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς τίποτα”.

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

“Το όνειρό μου είναι να τελειώσει η σεζόν με έναν ακόμη τίτλο και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα συζητήσουμε με τον ΠΑΟΚ για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Ακόμη και στα 35 μου μπορώ να σταθώ σε υψηλό επίπεδο”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια