Ελ Καντουρί: «Όλα μας πηγαίνουν στραβά, δύσκολη περίοδος για εμας!»Αφοπλιστικός Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για δύσκολες εβδομάδες, για μια περίοδο που όλα πηγαίνουν στραβά στον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε πως «περιμένουμε πολλά περισσότερα από τους εαυτούς μας».


Για την προβληματική εικόνα της ομάδας: «Είναι ένα ζήτημα πολλών πραγμάτων. Είναι θέμα ενέργειας και θέμα ψυχολογικό. Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες για εμάς. Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τους εαυτούς μας, οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν περισσότερα από εμάς και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Το καλό που είδα στο παιχνίδι με την Λάρισα είναι ότι η ομάδα δούλεψε πολύ, έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. 


Γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας και δεν μας βγαίνουν στο γήπεδο πράγματα που έχουμε δουλέψει. Δώσαμε τα πάντα, ο αντίπαλος έκανε μόλις μια φάση στον αγώνα και πέτυχε γκολ. Είναι μια περίοδος που όλα πάνε στραβά, αλλά δείξαμε επιθετικότητα για να επιστρέψουμε στον αγώνα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και την πίστη που δείξαμε, για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή».


Για το αν γίνεται συζήτηση για τον τίτλο: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι αυτό που είπε ο προπονητής. Να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, δεν πρέπει να βλέπουμε την βαθμολογία. Γνωρίζουμε ότι η διαφορά είναι μεγάλη αλλά έχουμε να παίξουμε τρία παιχνίδια ακόμα με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε μέχρι να είναι αδύνατο να το πετύχουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα να πετύχουμε κάτι πολύ καλύτερο από τα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα». 


Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα ενόψει Λίνκολν: «Είναι μια περίοδος που μας πάνε όλα στραβά. Απέναντι στην Λάρισα είχαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, να βελτιώσουμε την εικόνα μας και στην επίθεση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Και απέναντι στην Λίνκολν, όπως και στα άλλα παιχνίδια, πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να σκοράρουμε, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ιωνικό, η Λίνκολν είναι μετά και τώρα σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με τον Ιωνικό». 


Για τα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα: «Προσπαθήσαμε και με τη Λάρισα να απαντήσουμε, αλλά δεν ήταν εύκολο. Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο και στην πρώτη φορά που πάτησε την περιοχή μας ο αντίπαλος πέτυχε γκολ. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει σε κάθε περίπτωση να είμαστε πιο δυνατοί και να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας παρά τεχνικό ή τακτικό. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι».


Πηγή: SDNAΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια