Κανονικά θα διεξαχθεί το Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πείστηκε ότι δεν πρέπει να συμβεί αναστάτωση στα προγραμματισμένα ματς της Super League Interwetten και η ΕΛ.ΑΣ. θα ανακαλέσει το αίτημα αναβολής για τα παιχνίδια ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πείστηκε ότι δεν πρέπει να συμβεί αναστάτωση στα προγραμματισμένα ματς της Super League Interwetten και η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ανακαλέσει το αίτημα αναβολής που είχε στείλει από την Τρίτη σε υφυπουργείο αθλητισμού και Λίγκα.

Ως εκ τούτου θα γίνει κανονικά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ στη Νεάπολη την Κυριακή (5/12)., τα οποία ήταν στον... αέρα εξαιτίας των μέτρων για την επέτειο 13 ετών από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα.

Το υφυπουργείο δεν βιάστηκε να ανακοινώσει κάποια απόφαση από χθες, αλλά έκανε αλλεπάλληλες επαφές με όλες τις πλευρές, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση. Εν τέλη δεν αλλάζει ο προγραμματισμός, κάτι που επιθυμούσε διακαώς και η διοργανώτρια αρχή, η οποία ήταν κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενη αναβολής και το είχε καταθέσει εγγράφως. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια