Είσοδος μόνο για κατόχους διαρκείας με σειρά προτεραιότητας για το ματς με Κολοσσό!


Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τον τρόπο που θα μπορούν να πηγαίνουν στο Παλατάκι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Αναλυτικά:

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών για την ασφάλεια όλων. Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό.

Ταυτόχρονα όμως, αντιλαμβανόμαστε και το αίσθημα της αδικίας που θα δημιουργηθεί ξανά στους φιλάθλους που θέλουν, αλλά δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οφείλουμε ωστόσο να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και είμαστε στη δυσάρεστη θέση να το κάνουμε με δύσκολες αποφάσεις, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας χρονιάς.

Στον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στις 17:00, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10% της χωρητικότητας), σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση.

Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels, θα πρέπει την Πέμπτη (30 /12) από τις 13:00 έως και τις 18:00 και την Παρασκευή (31/12) από τις 10:00 ως τις 16:00, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στο τηλέφωνο 2310-472551, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στον αγώνα.

Ζητάμε συγνώμη από όσους (θεωρήσουν ότι) θα αδικηθούν. Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε. Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη για την ομάδα και τους δικούς μας ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται ότι…

Δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου και δεν θα εκδοθούν απλά εισιτήρια αγώνα.
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και των απαραίτητων εγγράφων ταυτοπροσωπίας.

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια