Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για τα νέα μέτρα

Νωρίτερα η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως από δω και στο εξής η πληρότητα στα γήπεδα θα φτάνει το 10% με ανώτατο όριο τους 1000 εμβολιασμένους φιλάθλους.

Για αυτό το λόγο η Super League κάλεσε έκτακτο συμβούλιο αύριο 28/12 προκειμένου οι ομάδες να συζητήσουν το εν λόγω μέτροΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να εκφράσει τη θέση της σε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό συμβούλιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δικέφαλος θεωρεί πως πρόκειται για ένα μέτρο που κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την κρίσιμη απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους.

Εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά.

Στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια