Νέα ΑΜΚ 5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ - Αγγίζει τα 160 εκατ. η επένδυση Ιβάν!


Την απόφαση να υπάρξει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους πέντε εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλαβε την ενημέρωση και τη διενέργεια της όλης διαδικασίας, ενώ πήρε και ξεκάθαρη θέση για Αυγενάκη και για τα επεισόδια στην Τούμπα..

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Η νέα ΑΜΚ αφορά τις ανάγκες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και βάσει νόμου θα καλυφθεί σε δύο μήνες (σ.σ. μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου), με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για την κάλυψή της.

Αυξημένα έσοδα - Έτος με τις λιγότερες ζημιές!

Στην υποβολή των χρηματοοικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/7/2020 μέχρι τις 30/6/2021, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέγραψε αυξημένα έσοδα και τις λιγότερες ζημιές. Σε αυτό το διάστημα, οι Θεσσαλονικείς κατέγραψαν αυξημένα έσοδα ύψους 38.943.000 ενώ οι ζημιές ανέρχονται στα 3.744.000 και επρόκειτο για το έτος με τις λιγότερες απώλειες παρά την πανδημία του κορωνοϊού...

Παράλληλα αποφασίστηκε να μην προστεθεί νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο παρά το γεγονός πως η εκλογή συμπληρωματικού μέλους βρέθηκε στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης.

Πηγή: SDNA


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια