Με VAR τα ματς του Κυπέλλου!

Σε σημαντικές ανακοινώσεις προέβη πριν από λίγο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφασίστηκε να ανανεωθεί η συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.

Ενώ ταυτόχρονα επισημοποιήθηκε η χρήση VAR στο Κύπελλο. «Αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί VAR στους αγώνες Κυπέλλου από την επόμενη φάση (φάση των 16) με έξοδα των ομάδων.

Επίσης κατά τη συνεδρίαση έγινε και η «παρουσίαση της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων / Τμήματος Αδειοδότησης: “Ετήσια ανασκόπηση προγράμματος αδειοδότησης”».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Kατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να ανανεώσει τη συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.

Να χρησιμοποιηθεί VAR στους αγώνες Κυπέλλου από την επόμενη φάση (φάση των 16) με έξοδα των ομάδων.

Στην συνεδρίαση της Ε.Ε. έγινε και η «Παρουσίαση της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων / Τμήματος Αδειοδότησης: “Ετήσια ανασκόπηση προγράμματος αδειοδότησης”».

Πηγή: inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια