«Βόμβα»: Πάει για διακοπή η Super League 2

Η Super League 2 έχει αρκετές πιθανότητες να διακοπεί! Τουλάχιστον, αυτό ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης.

Τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν υπάρχει ακόμα για τις ομάδες της Super League 2, οι οποίες ζήτησαν τη βοήθεια της κυβέρνησης και αύριο (10/11) θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά, ακόμη και αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τη δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό του στα social media ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης.

«Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2… όταν 4,5εκ € είναι στα ταμεία των τραπεζών κ του κράτους, όταν ομάδες/εταιρείες έχουν min 350χιλ μετοχικό κεφάλαιο(στην περίπτωση της δικής μας ομάδας πολλαπλάσιο ποσό), όταν εδώ κ 3 μήνες τουλάχιστον συντηρούν προπονητές, ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, προμηθευτές κ ουσιαστικά τηρούν ότι τους ζητήθηκε, είναι τραγική η στάση όσων συμβάλλουν στην πλήρη απαξίωση της 2ης κατηγορίας του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου» λέει στο post του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια