Ανάλυση PAOK COMMUNITY: Η εμφάνιση του Γιασμίν Κούρτις:


Στην επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊο, ο Γιασμίν Κούρτις πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση κόντρα στην Κοπεγχάγη, ενώ η έλλειψη ρυθμού ήταν οφθαλμοφανής.

Αναλυτικότερα, καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Σλοβένος χαφ είχε ποσοστό επιτυχίας 92% στις πάσες, έχοντας 36/38. Έκανε το απόλυτο με το 100% στις απλές μεταβιβάσεις, είχε 4/4 πάσες στην άμυνα, 1/2 κάθετες, 0/1 μακρινές ενώ μοίρασε και άλλες 7 με το κεφάλι. 

Από την άλλη πλευρά ωστόσο πραγματοποίησε 3 άστοχα σουτ, ενώ είχε και 50% ποσοστό επιτυχίας στις σέντρες με 3/6, και 1/2 επιτυχημένες τρίπλες. Ακόμα έκανε 2 επιτυχημένες ατομικές ενέργειες, κέρδισε 2 φάουλ και ισάριθμα κόρνερ, ενώ κέρδισε και 5 από τις 7 εναέριες μονομαχίες που έδωσε. Επίσης είχε και μια άστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τέλος παραχώρησε 2 πλάγιο, έκανε δύο κλεψίματα και 2 κοψίματα και άλλα τόσα λάθη, με το ένα μάλιστα να είναι πολύ σοβαρό, στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος ήταν εντελώς εκτός ρυθμού και δεν απείλησε ιδιαίτερα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο "ανέβηκε" αισθητά και ήταν πολύ πιο δραστήριος, παίρνοντας αρκετές μπάλες και προσπαθώντας να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.

Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερή του εμφάνιση, ωστόσο έχει την ποιότητα και την εμπειρία, και σίγουρα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια