Από το αεροδρόμιο στο Παλατάκι!


Την πρώτη του γεύση από τον ΠΑΟΚ και το Παλατάκι πήρε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, με τον έμπειρο γκαρντ να πατά το παρκέ του PAOK Sports Arena.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε μία πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο την πρώτη του προπόνηση θα την πραγματοποιήσει το πρωί της Τρίτης.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Τον έμπειρο γκαρντ που αποτελεί την τελευταία και πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, υποδέχθηκε νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο Team Manager του ΠΑΟΚ mateco Μιχάλης Γιαννακίδης.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπέγραψε το συμβόλαιό του, πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση και γνωριμία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάση Χατζόπουλο και πάτησε το πόδι του στο παρκέ του PAOK Sports Arena.

Η ομάδα είχε ρεπό σήμερα, ωστόσο, υπό τις οδηγίες του κόουτς Λυκογιάννη και την συμμετοχή ορισμένων παικτών, έγινε μία πρώτη γνωριμία του Βαγγέλη Μάντζαρη με τη νέα του ομάδα και το PAOK Sports Arena.

Ο έμπειρος γκαρντ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση το πρωί της Τρίτης (16/11).

Πηγή: inpaok.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια