Βαρέλα: «Ίσως να μην πιστεύουμε στο πρωτάθλημα»!


Ο Βαρέλα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο αναφέρθηκε σε έλλειψη πίστης στη διεκδίκηση του τίτλου στην οποία απέδωσε και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε o έμπειρος αμυντικός:

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. σε ένα ματς μπορεί να παίξουμε φανταστικά, στο επόμενο να μην έχουμε επιθετικότητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πετυχαίνουμε τον στόχο μας και γενικότερα πρέπει να το διορθώσουμε. Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε άλλα παιχνίδια βγάζουμε πίστη και σε άλλα είμαστε πιο χαλαροί. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί και ομάδες όπως ο Ατρόμητος που βρίσκονται χαμηλά μπορούν να κερδίζουν».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Σίγουρα διορθώνεται, όλοι πρέπει να το φτιάξουμε, να δουλέψουμε σκληρά, να κοιταχτούμε στα μάτια. Γνωρίζουμε πως οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για τη φάση του πέναλτι: «Είναι μία κλασσική φάση όπου προσπαθείς να ελέγξεις τον χώρο γύρω σου, να έχεις την κατοχή της μπάλας. Εγώ άνοιξα τα χέρια μου για να ελέγξω τον χώρο, ο Κουλούρης ήταν έξυπνος και έπεσε δείχνοντας ότι το χτύπημα ήταν πιο δυνατό απ’ ότι ήταν πραγματικά, ο διαιτητής θα αποφάσιζε αν είναι ή δεν είναι πέναλτι, πρέπει να το δεχθώ και να κοιτάξω μπροστά».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια