Ανανέωση και για Μιχαηλίδη!


"Φωτιά" έχει πάρει τις τελευταίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία προσπαθεί να κλείσει τις όσες εκκρεμότητες υπάρχουν με τα συμβόλαια που λήγουν.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το PAOK COMMUNITY, οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Χάρη Τσιγγάρα, ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τον Ίνγκασον, ενώ πλέον συμφώνησαν και με τον Γιάννη Μιχαιλήδη για νέο συμβόλαιο!

Παρόλο που ο Μιχαιλήδης είχε συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2023, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε τις απαραίτητες συζητήσεις με τον νεαρό αμυντικό ώστε να τον "δέσει" στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει το μέλλον της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του 22χρονου στόπερ και για αυτό θέλησε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, και φυσικά χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε ο δικέφαλος να είναι αυτός που θα έχει το πάνω χέρι σε τυχόν μελλοντικές διαπραγματεύσεις. 

Θυμίζουμε πως η ρήτρα του προηγούμενου συμβολαίου ήταν μόλις στα 6 εκατομμύρια ευρώ, πόσο που θεωρείται αρκετά μικρό για την αξία του νεαρού κεντρικού αμυντικού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόσο για αυτόν, όσο και για τους Ζίβκοβιτς και Τσιγγάρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια