Ολιβέιρα: "Η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα μου"

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε για τον τραυματισμό του, την αποθεραπεία του, αλλά και την πορεία του Δικεφάλου που αναγκάζεται να παρακολουθεί από την εξέδρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στη NOVA για την αποθεραπεία του, για την στήριξη που είχε από τον προπονητή του και τους ανθρώπους του Δικεφάλου αλλά και την πορεία της ομάδας του χωρίς αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολιβέιρα στη NOVA: Για την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του: 

"Είμαι καλά, το πρώτο και το πιο δύσκολο στάδιο έχει περάσει. Πλέον έχω αρχίσει να ενεργοποιούμαι περισσότερο και ελπίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βγω στο γήπεδο και θα αρχίσω τρέξιμο και να μπαίνω σε κομμάτια της προπόνησης".

Για το πότε αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση: 

"Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να προσπαθείς περισσότερο.

Από εκεί και πέρα μπορεί να είναι στους πέντε, μπορεί να είναι στους έξι μήνες, αν ξεκινήσεις τις προπονήσεις και δεις ότι ο οργανισμός σου δεν αντιδρά σωστά, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις την δουλειά σου και να ελπίζεις ότι όλα μπορούν να πάνε καλά και να γυρίσεις βάση προγράμματος".

Για το πώς βίωσε τον δύσκολο τραυματισμό του: 

"Δεν θα πω ότι είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου, θα πω ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου γιατί ήμουν έναν μήνα στον ΠΑΟΚ και ένιωθα πάρα πολύ καλά, ένιωθα σα να είμαι χρόνια στον ΠΑΟΚ, οπότε ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα ψυχολογικά, αλλά είχα μια ωραία κουβέντα με τον προπονητή, με στήριξε πολύ καλά, όλοι με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει πολύ και πιστεύω ότι θα γυρίσω πιο δυνατός".

Για τις εντυπώσεις τους βλέποντας τον ΠΑΟΚ: 

"Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια, γιατί το πρώτο κομμάτι της αποθεραπείας μου έγινε στο εξωτερικό και ήταν δύσκολο να βλέπεις όλα τα παιχνίδια. Έχω δει αυτά που ήμουν στο γήπεδο. Δεν ήμαστε ακόμη στο σημείο που θα θέλαμε αλλά με την καθημερινή δουλειά θα φτάσουμε. 

Είμαστε κοντά στο να προκριθούμε στην επόμενη φάση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρέπει να το καταφέρουμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια