Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Την Κυριακή (14/11) στις 18:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena στον επαναληπτικό του προημιτελικού του League Cup, όπου ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει στον Πειραιά με 2-3.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσής του έκανε γνωστό το πως ο κόσμος του Δικεφάλου θα προμηθευτεί τα εισιτήριά του για το μεγάλο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Το PAOK Sports Arena βάζει τα «γιορτινά» του, και ετοιμάζεται να υποδεχτεί ακόμα ένα «ντέρμπι», για το βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος, υποδέχεται την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, τον ΟΣΦΠ, έχοντας ως «προίκα» το 2-3 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά, με στόχο την πρόκριση στους «4» του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 5€

VIP: 10€

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Σημεία Διάθεσης:

Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 15:30-18:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο…

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου του παιχνιδιού.

Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και VIP εισιτηρίου αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τις θύρες 3, 8, 13, 18, του PAOK Sports Arena».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια