Λυκογιάννης: «Για αυτόν τον απίστευτο λαό!»

Στον κόσμο του ΠΑΟΚ που στήριξε την ομάδα στην Πράγα στην μεγάλη νίκη με 71-75 επί της Νίμπουργκ στάθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Αριστείδης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε πως αν θέλαμε να είχαμε ελπίδες να συνεχίσουμε, έπρεπε να κερδίσουμε. Πιστεύω πως η νίκη ήρθε για δύο λόγους, πρώτα επειδή το πιστέψαμε και το πιστεύαμε ακόμα και όταν χάναμε, δεν χάσαμε την πίστη μας και δεύτερον στην 4η περίοδο ήμασταν ήρεμοι, επιλέξαμε να παίξουμε αλλαγές σε κάθε σκριν, ξέραμε πως θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό στο τέλος, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και είναι μια τεράστια νίκη για εμάς. 

Καλύψαμε την ήττα από τον πρώτο αγώνα, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου αλλά πιο πολύ για αυτόν τον απίστευτο λαό που ήρθε είτε από την Θεσσαλονίκη είτε από κάποιο μέρος της Ευρώπης να μας υποστηρίξει και είμαι χαρούμενος που τους δώσαμε χαρά.

Είπαμε σήμερα πως δεν πρέπει να δώσουμε ελεύθερα σουτ σε μια ομάδα με καλούς σουτέρ. Μόνο ο Ρίβερς μας δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε πως αν μέναμε μέσα στο παιχνίδι και κάναμε αυτό που έπρεπε, δεν θα είχε η Νίμπουρκ στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού «καυτούς» τους παίκτες της.».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια