Ανανέωσε και ο Τσιγγάρας!


Όπως είχατε διαβάσει πριν πέντε μέρες μέσα από το PAOK COMMUNITY, η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη. Πριν δύο μέρες, είχατε διαβάσει για τις υπογραφές που έπεσαν στην Τούμπα και σήμερα, ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, για το νέο συμβόλαιο του Τσιγγάρα, μέχρι το 2024.


Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χαρη Τσιγγάρα μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Έχει περάσει περισσότερη από τη μισή του ζωή στον ΠΑΟΚ. Γεννημένος το 2000, έγινε μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου το 2010 παίρνοντας μεταγραφή από τους Μπέμπηδες.

Αρχικά χιλιόμετρα έκανε πάλι καθώς έμενε στην Πορταριά Χαλκιδικής. Αργότερα εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.


Έχει προλάβει να ζήσει τα πολλά στον ΠΑΟΚ αν και μόλις 21 ετών. Πρωταθλητής με την Κ15, την Κ17, τρεις φορές με την Κ19, διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές και φυσικά μέλος της Α Ομάδας του Δικεφάλου από το 2019.Έκανε το ντεμπούτο του με τους άνδρες τον Ιούνιο του 2020, έχει προλάβει ήδη να παίξει σε 27 αγώνες, να βάλει ένα γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.


Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμα μία κίνηση για το μέλλον και συμφώνησε με τον Χάρη Τσιγγάρα για νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2024».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια