Πρόβλημα με Γκρίφιν!


Ο Μάλκομ Γκρίφιν παρέμεινε για ακόμη μια ημέρα εκτός προπόνησης, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ, να δείχνουν ότι υπέστη οστικό οίδημα περόνης στο δεξί του πόδι.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου, ακολουθεί συντηρητική αγωγή και θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από τον γιατρό των «ασπρόμαυρων», Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Με τρεις επιστροφές, αλλά και ένα σημαντικό πρόβλημα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/11, στις 20:00) με τη Λάρισα στο PAOK Sports Arena.

Αντρέας Χριστοδούλου, Νταβίν ΝτιΛέο και Μάρβιν Τζόουνς επέστρεψαν και συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας, σε αντίθεση με τον Μάλκομ Γκρίφιν που έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη οστικό οίδημα περόνης στο δεξί του πόδι. Ο Γκρίφιν ακολουθεί συντηρητική αγωγή και θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από τον γιατρό της ομάδας, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια