ΕΚΤΑΚΤΟ: Μπήκαν τα λεφτά του Ιβάν στην ΚΑΕ!


Η οικογένεια είχε υποσχεθεί πως θα διπλασιάσει τα χρήματα που θα έβαζε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην περασμένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που έκανε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mαteco.

Συγκεκριμένα, ο κόσμος του Δικεφάλου είχε μαζέψει 500.000 ευρώ και αυτό το ποσό διπλασιάστηκε σήμερα (30/11) και τυπικά από τον Ιβάν Σαββίδη, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mαteco.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mαteco μέσα από την ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη που έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο αγαπάει τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Τον περασμένο Απρίλιο, η ειλικρινής αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην υλοποίηση ενός άπιαστου για πολλούς στόχου τον οποίο είχαμε θέσει, την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με απόλυτη επιτυχία.

Μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα, ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται με θριαμβευτικό τρόπο και αυτό οφείλεται στην καταλυτική συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα όλες εκείνες οι χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η υπόσχεση της οικογένειας Σαββίδη. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση μέσω πράξεων, της αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Σαββίδη, για την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης, αλλά και για το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την ομάδα μπάσκετ. Η συμβολή της είναι καθοριστική στο δύσκολο και επίπονο δρόμο της εξυγίανσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια, με υπομονή και επιμονή, χωρίς να αλλάζουμε στόχους ή πορεία. Η ομάδα μας θα φτάσει και πάλι ψηλά. Για να το πετύχει όμως, θα πρέπει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Η συνεχής συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια θα μικρύνει την απόσταση και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια