Με τον κόσμο του στην Σλοβακία ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία σε περίπου δύο εβδομάδες (25/11) σε έναν «τελικό» για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League, με τους Σλοβάκους να δίνουν από τώρα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, καθώς και γενικές πληροφορίες για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Οι Σλοβάκοι ξεκίνησαν την προπώληση εισιτηρίων και τη δημιουργία κλίματος προς το κοινό τους, ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη στην κρίσιμη βραδιά του αγώνα.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια επισυνάπτονται και οδηγίες για τους ταξιδιώτες φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς και οι προϋποθέσεις για την είσοδο των θεατών στο Εθνικό Στάδιο Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ενημερώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ για την απόκτηση εισιτηρίων για το παιχνίδι. Παρακαλώ λάβετε υπόψιν ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα υποστούν έλεγχο πριν την είσοδο τους στο στάδιο και θα τους ζητηθεί να προσκομίσουν την ταυτότητα τους (ή διαβατήριο). Σε περίπτωση που ένας/μία φίλαθλος του ΠΑΟΚ έχει αγοράσει εισιτήριο για θύρα άλλη από την θύρα των φιλοξενούμενων, τότε δε θα του/της επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο για λόγους ασφαλείας».

Όσο για τις προϋποθέσεις εισόδου, για τις οποίες κάθε ενδιαφερόμενος/η θα ενημερωθεί αντίστοιχα και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρεται ότι η είσοδος θα επιτραπεί σε άτομα που:

– Προσκομίζουν αρνητικό rapid τεστ έως και 48 ωρών ή PCR έως και 72 ωρών

– Αποδεικνύουν ότι έχουν νοσήσει από κορονοϊό εντός των τελευταίων 180 ημερών

– Αποδεικνύουν τον εμβολιασμό τους προσκομίζοντας πιστοποιητικό εμβολιασμό ως εξής:

α) τουλάχιστον 21 ημέρες και όχι περισσότερους από 12 μήνες μετά την πρώτη δόση μονοδοσικού εμβολίου.

β) τουλάχιστον 14 ημέρες και όχι περισσότερους από 12 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του διδοσικού εμβολίου.

γ) τουλάχιστον 14 ημέρες και όχι περισσότερους από 12 μήνες μετά την πρώτη δόση εμβολίου, αν η πρώτη δόση χορηγήθηκε εντός 180 ημερών μετά τη νόσηση από την Covid-19.

δ) Για παιδιά κάτω των 12 ετών δεν απαιτείται εμβολιασμός ή τεστ, αλλά χρειάζεται να είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια