Έτοιμος για ακόμα ένα ντέρμπι

Για την 5η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (26/11) στις 19:15, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό.

«Ο ΠΑΟΚ έρχεται αντιμέτωπος με δεύτερο σερί “ντέρμπι”, ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι στην Όσγιεκ, στο πλαίσιο των «32» του CEV Challenge Cup.

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Volleyleague ανδρών, επικρατώντας του Φοίνικα Σύρου στην Αθήνα με 3-0 σετ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 HD.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 5€

VIP: 10€

Σημεία Διάθεσης:
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου
Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:30-19:15

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο…
Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου του παιχνιδιού.
Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και VIP εισιτηρίου αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τις θύρες 3, 8, 13, 18, του PAOK Sports Arena» αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια