Ρέμπε: «Πετυχημένη αποστολή ο ΠΑΟΚ!»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε εδώσε συνέντευξη σε γερμανικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θητεία του στον Δικέφαλο.

Ο Γερμανός τόνισε πως θεωρεί το πέρασμα του από τους «ασπρόμαυρους» πετυχημένο, ενώ δήλωσε στεναχωρημένος που δεν μπόρεσε να ζήσει τη γεμάτη Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια συναρπαστική περίοδος στη Θεσσαλονίκη. Στη μέση της κρίσης του κορωνοϊού, φάνταζε περιπέτεια. Δυστυχώς δεν είδα ποτέ γεμάτο το περίφημο στάδιο της Τούμπας. Από αθλητική σκοπιά, ήταν μια πολύ πετυχημένη ιστορία.

Αγωνιστήκαμε στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια στο Europa League.

Στο τέλος της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο. Είχαμε υψηλά έσοδα από μεταγραφές, γεγονός που βοήθησε το κλαμπ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της UEFA και του Financial Fair Play εκείνη την περίοδο. Ήταν μια επιτυχημένη αποστολή για μένα…».

Για την ένταξη του στη Νυρεμβέργη είπε:

«Ο Ντίτερ Χέκινγκ με ενέπνευσε με τις ιδέες του και το πάθος του για την ομάδα. Μαζί με τον οικονομικό διευθυντή, Νιλς Ρόσοου, ο Ντίτερ ανέπτυξε ένα όραμα για τον σύλλογο, στο οποίο ήθελα να είμαι μέρος. Στο τέλος της περασμένης σεζόν εγκαταστάθηκα στη Νυρεμβέργη. Ήταν σημαντικό για εμάς να σχεδιάσουμε έγκαιρα τη νέα σεζόν. Στόχος μας ήταν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε κάνει όλες τις σχετικές μεταγραφές και να έχουμε την ομάδα ολοκληρωμένη».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια