«Πετάει» για τους «32» του Challenge Cup

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα (17/11) στις 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Middelfart VK, για το δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης του CEV Challenge Cup, με στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ για το παιχνίδι:

«Για το Game 2 της Προκριματικής φάσης του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Middelfart VK.

Ο ΠΑΟΚ, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη στους πέντε αγώνες, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση του στην Ημιτελική φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», μετά τη νίκη επί του ΟΣΦΠ με 3-1.

Η ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη είναι στα ύψη, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντι του, η Middelfart VK, η οποία μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Αμάγκερ με 0-3, και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία της στο δανέζικο πρωτάθλημα, ούσα πρώτη με 17 βαθμούς σε έξι αγώνες.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 5€

VIP: 10€

Σημεία Διάθεσης:

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 15:30-18:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο…

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου του παιχνιδιού.

Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και VIP εισιτηρίου αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τις θύρες 3, 8, 13, 18, του PAOK Sports Arena».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια