Με πρωτοβουλία της οικογένειας Σαββίδη ο ΠΑΟΚ στέκεται δίπλα στον 15χρονο από τον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό του 15χρονου φίλου της ομάδας από το Βόλο, ο οποίος δέχθηκε επίθεση την ώρα που κινούταν με το ποδήλατο του επειδή φορούσε ζακέτα με τα διακριτικά του «Δικεφάλου»!

H οικογένεια Σαββίδη ανταποκρίθηκε άμεσα και στέκεται δίπλα στον 15χρονο φίλο του ΠΑΟΚ από το Βόλο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση επειδή έκανε ποδήλατο φορώντας μια ζακέτα με τα διακριτικά του «Δικεφάλου».

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν άφησε αδιάφορη την οικογένεια ΠΑΟΚ, που και στο παρελθόν έχει δείξει την ευαισθησία της σε περιπτώσεις ατόμων, όπως ο 16χρονος από το Νέο Ηράκλειο Αττικής, που έχουν πέσει θύματα bullying και επιθέσεων.

 Με πρωτοβουλία του Γιώργη Σαββίδη η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κινητοποιήθηκε προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του 15χρονου, ο οποίος το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου κινούταν με το ποδήλατο στο Βόλο όταν επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον 35χρονο ταυτοποιημένο δράστη, τον ακινητοποίησαν και του επιτέθηκαν προκαλώντας του χτυπήματα στο σώμα και προξενώντας φθορές στο ποδήλατό του.

Άμεσα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα σταλεί στον 15χρονο ένα νέο ποδήλατο και μια πλήρης αθλητική ένδυση της ομάδας, ενώ στις προθέσεις των ανθρώπων του «Δικεφάλου» είναι να προσκαλέσουν τον ίδιο και την οικογένεια του στο γήπεδο της Τούμπας και να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα του «Δικεφάλου».

Είναι το λιγότερο που μπορεί να πράξουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ως απάντηση στο θλιβερό περιστατικό που προκαλεί τον αποτροπιασμό κάθε υγιούς ανθρώπου.

Μιλάμε για ένα 15χρονο ανήλικο παιδί που «τόλμησε», εν έτει 2021, να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατό του φορώντας μια ζακέτα με τα διακριτικά της αγαπημένης του ομάδας.

Τουλάχιστον λυπηρό....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια