Ανάλυση PAOK COMMUNITY: Η εμφάνιση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

 


Το PAOK COMMUNITY σας παρουσιάζει μέσα από την γλώσσα των αριθμών την χθεσινή εμφάνιση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Παρόλο που δεν ήταν τόσο κινητικός μιας και ο δικέφαλος έπαιζε κυρίως από τα αριστερά, ο Σέρβος πραγματοποίησε ακόμη μια καλή εμφάνιση, έχοντας μάλιστα και την ασίστ στο γκολ του Μιχαιλήδη.

Αναλυτικότερα, καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ζίβκοβιτς μέτρησε 39 πάσες με τις 37 εξ αυτών να είναι επιτυχημένες! Είχε 26/27 σωστές απλές μεταβιβάσεις, 8/8 γυρίσματα στην άμυνα και 3/4 κάθετες. Επιχείρησε 7 τρίπλες με τις 6 από αυτές να είναι επιτυχημένες, ενώ είχε και 2/2 ατομικές ενέργειες. Δεν έκανε κάποιο σουτ, ενώ είχε κακό ποσοστό και στις σέντρες με μόλις τις 2 από τις 7 να βρίσκουν συμπαίκτη. Ακόμα κέρδισε ένα κόρνερ και δύο πλάγιο ενώ κόπηκε και 2 φορές από αντίπαλο. Επιπλέον ο "Ζίλε" έκανε 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Τέλος εκτέλεσε σωστά 1 πλάγιο, είχε 1/3 εύστοχες εκτελέσεις κόρνερ και 2/3 εύστοχες εκτελέσεις φάουλ, με την μια εξ αυτών να είναι και η ασίστ στον Γιάννη Μιχαιλήδη.

Σίγουρα θα μπορούσε να τα πάει αρκετά καλύτερα, ωστόσο οι 37/39 πάσες δείχνουν το ποσό σημαντικός είναι, αν και εξτρέμ, στην δημιουργικότητα του δικεφάλου.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια