Λουτσέσκου: «Φάνηκε να μην είχαμε τη διάθεση να πάρουμε το αποτέλεσμα!»


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό, το κακό πρώτο ημίχρονο με τα ατομικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα, την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο που δεν έφτασε εν τέλει και φυσικά την έλειψη ενέργειας από πολλούς παίκτες, αλλά και δεν έδωσε συνέχεια σε πιθανές διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις του διαιτητή.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν έκανε επιθέσεις ενώ είχε την κατοχή. Που οφείλετε αυτό: “Δεν μπήκαμε με την σωστή στάση μέσα στο παιχνίδι, ούτε είχαμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν αυτό το παιχνίδι. Σε ένα παιχνίδι που καμία ομάδα δεν είχε τον πλήρη έλεγχο, κάναμε το πρώτο λάθος δεχθήκαμε το γκολ και μετά είχε άγχος και σταματήσαμε ουσιαστικά να παίζουμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός μας περίμενε στο δικό του μισό και περίμενε με αυτοπεποίθηση να πάρει την μπάλα και να σκοράρει. Το έκαναν και μπορούσαν να το κάνουν κι άλλες φορές στο πρώτο ημίχρονο. Η νίκη τους είναι δίκαια και δεν χωράει αμφιβολία για αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 10-15 λεπτά είχαμε μία μάχη. Από το 60′ και μετά ήμασταν καλύτεροι, παλέψαμε για την ισοπαλία, αλλά δεν μπορέσαμε να το καταφέρουμε”.


Για την απουσία από την αρχική 11άδα των Καντουρί, Βιεϊρίνια, αλλά και πόσο σημαντική είναι η απουσία του Κούρτιτς: “Σε τέτοιες καταστάσεις όποια απουσία κι αν έχουμε είναι σημαντική. Ο Ομάρ είχε ένα πρόβλημα την Τρίτη. Είχαμε στόχο να τον ξεκινήσουμε την Πέμπτη, αλλά δεν το καταφέραμε και εάν ξεκινούμε σήμερα θα είχε και πάλι κίνδυνο με κάποια υποτροπή. Ο Βιεϊρίνια έχει κάποιους πόντους ακόμα και σήμερα στον αστράγαλο. Το πλάνο ήταν να μείνει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο ίδιος πίεσε τον εαυτό του και είπε ότι εάν χρειαστεί θα παίξει 25-30 λεπτά με ένεση. Ο Κούρτιτς είναι πάντα σημαντικός για εμάς και όποτε λείπει είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα δεν είχαν την ενέργεια που έπρεπε μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά την Πέμπτη ήταν οι καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Για να συμπληρώσω όμως δεν πιστεύω ότι χάσαμε σήμερα επειδή μας έλειπαν κάποια πρόσωπα, αλλά περισσότερο από την προσέγγιση μας. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.


Εάν πιστεύει ότι είναι φάουλ το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και για τη φάση με το χέρι του Ρέαμπτσουκ: “Δεν θέλω να μιλήσω για τις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν έχω δει κάτι, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Για τη δεύτερη άποψη ήμουν πολύ μακριά. Οι άνθρωποι από τον πάγκο μας είπαν ότι είναι ξεκάθαρη παράβαση. Ο διαιτητής μου είπε ότι 3 φορές τον ενημέρωσαν από το VAR ότι ο δικός παίκτης βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Ξέρω ότι είστε όλοι ειλικρινείς και θα γράψετε αυτό που έχει συμβεί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη και έχουμε 29 παιχνίδια. Έχουμε το Europa Conference League όπου θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να πετύχουμε και ο Ολυμπιακός σήμερα έψαχνε την απάντηση από την ήττα στην Γερμανία. Σήμερα εμείς δεν είχαμε την διάθεση ουσιαστικά για να πάρουμε το αποτέλεσμα.”


Εάν έχασε ο ΠΑΟΚ μία ευκαιρία για την ισοπαλία μετά το 60′ και εάν υπάρχει νέο για τον Μιτρίτσα: “Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, απλά ο Ολυμπιακός είχε μία διαφορετική αντιμετώπιση, μας περίμενε και έτσι πήρε τη νίκη. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και δεν ξέρουμε ακόμα το μέγεθος της ζημίας”.Πηγή: PAOK24Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια