«Οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αριστείδης Λυκογιάννης στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη επί του Ηρακλή με 72-69.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco:

«Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό από όλες τις απόψεις, ιδιαίτερα βαθμολογικά. Αρχικά γιατί κάναμε μια ήττα στο γήπεδο μας, ερχόμασταν από συνεχόμενες ήττες και τρίτον επειδή είχαμε κομβικές απουσίες. Ήμασταν αγχωμένοι πολύ, σουτάραμε με κακά ποσοστά αλλά βρήκαμε μέσα από την άμυνα μας ένα ,3λεπτο 4λεπτο που καταφέραμε να περάσουμε μπροστά και το διαχειριστήκαμε

Έχω δεσμευθεί πως η ομάδα θα προσπαθεί να δώσει το 100% της μέσα στο παρκέ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι που είχαμε τραγική εικόνα, παλεύουμε σε κάθε ματς. Ζητάμε από παιδιά που ήρθαν συμπληρωματικά, να παίρνουν αποφάσεις να παίζουν 25λεπτα ενώ ήρθαν για 8λεπτα. Έχουμε αρκετές απουσίες, μας έχουν έρθει στραβά πολλά πράγματα αλλά μέσα από αυτά γινόμαστε πιο δυνατοί.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Δεν είμαι της λογικής να αλλάζουμε παίκτες. Είδα κάποια πράγματα από κάποια παιδιά που ήθελα να βγάλουν αντίδραση και όντως την έβγαλαν. Αγαπάω τους παίκτες μου, έχω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα τους στηρίξω μέχρι το τέλος.

Ο Λοβ έχει ήδη 12 μέρες εκτός, δεν μπορούμε να περιμένουμε κατευθείαν πράγματα. Τα παιδιά τα οποία έχουν βγει μπροστά τώρα θα πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν με τον Χ, Ψ τρόπο. Και αυτό είναι κάτι που συζητήθηκε στα αποδυτήρια.

Ο ΝτιΛεο αποκτήθηκε για 4αρι εδώ. Είναι πανέξυπνος, είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδος και θα παίζει στο 4, εκτός αν αμυνόμαστε με ψηλό σχήμα και πρέπει να παίζει στο 3.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια