Μούργκ: «Τα λάθη μας κόστισαν!»

Στα λάθη που κόστισαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Τόμας Μουργκ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είδα μια ομάδα που είχε ένα καλό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, κάναμε ένα λάθος δεχθήκαμε ένα γκολ. Μας κόστισε στην αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο, βάλαμε ένα καλό γκολ αλλά δεν ήταν αρκετό. Χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας ενός κακού πρώτου μέρους».


Ενώ συνέχισε: «Αρχικά όταν ο προπονητής μας λέει στα αποδυτήρια δεν μπορώ να σας τα πω. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας πήγε, αυτό που θέλουμε στο β’ ήταν να κάνουμε αυτό που ξέραμε πως μπορούμε να κάνουμε. Γι’ αυτό άλλαξε και η εικόνα αλλά δεν ήταν αρκετό.


Φυσικά μιλάμε, στο τέλος είναι ποδόσφαιρο και λάθη μπορούν να συμβούν. Είναι ένα παιχνίδι λαθών θέλουμε να το διορθώσουμε αλλά συμβαίνουν. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός για να τα εκμεταλλευτεί. Πολλές φορές με την συζήτηση δεν λύνεται κάτι».


Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κοπεγχάγη και το πρώτο μέρος απέναντι στον Ολυμπιακό και την σταθερότητα που επιδιώκει η ομάδα να αποκτήσει:

«Συμφωνώ, τα πράγματα είναι έτσι. Στον βόλο είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, στο β’ όχι. Με την Κοπεγχάγη ήμασταν καλοί. Σήμερα ήταν από ένα ημίχρονο. Να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την εμφάνιση».


Για το έλλειμα ενέργειας που έκανε λόγο ο Λουτσέσκου: «Έτσι ήταν, δεν είχαμε την δύναμη και την επιθετικότητα που θέλαμε. Το φτιάξαμε στο β’ ημίχρονο. Συμφωνώ με την άποψη του προπονητή». 

Πηγή: inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια