Παίζει με ΠΑΟΚ Β´ ο Ίνγκασον!

Μετά από έξι μήνες ήρθε η ώρα! Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι καλά, προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ εδώ και 15-20 ημέρες, όλα κυλάνε καλά με το γόνατό του και ήρθε η ώρα να παίξει. Η συμμετοχή του και η επιστροφή του θα γίνει σταδιακά.

Όπως αποκαλύπτει γνωστή αθλητικό γραφική ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, η πρώτη ομάδα συμφώνησε με τη δεύτερη και ο Ισλανδός  διεθνής αμυντικός θα ξεκινήσει να παίζει με τον ΠΑΟΚ Β! Εκεί θα δοκιμάσει, εκεί θα πάρει τον πρώτο αγωνιστικό χρόνο και εκεί θα τσεκάρει και ο ίδιος τον εαυτό του, το πώς πατάει, πώς τρέχει , πώς πηδάει υπό κανονικές αγωνιστικές συνθήκες και όχι σε προπόνηση όπου η ένταση είναι μικρότερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε και μέσα από τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του παίκτη! Ο Ισλανδός αντιμετώπισε εξ αρχής με μεγάλη χαρά αυτό το σενάριο και έτσι προέκυψε η συμφωνία των δύο ομάδων.

Όλα δείχνουν ότι ο Ίνγκασον θα παίξει και στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β κάνοντας έτσι μία αρχή, ίσως και με συμμετοχή σε ένα ημίχρονο.

Από το πρώτο ματς λοιπόν του ΠΑΟΚ Β φαίνεται πόσο χρήσιμη είναι η ύπαρξη αυτής της ομάδας στην εθνική κατηγορία, όχι μόνο για την ετοιμασία νεαρών παικτών, αλλά και για την ενσωμάτωση-επιστροφή πιο έμπειρων. 

Πηγή: PAOK24


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια