Ο Ζέρβας για τη Νέα Τούμπα!


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, για θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μίλησε, για την συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι συζητήθηκαν σημαντικά θέματα και τέθηκαν επί τάπητος τα ακριβή χρονοδιαγράμματα για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σημείωσε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και ο ίδιος προσωπικά στηρίζει αυτό το πολύ σημαντικό project που αφορά όλη τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα:

«Είχαμε μια συνάντηση εργασίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην οποία συζητήσαμε φυσικά για την κατασκευή του νέου γηπέδου αλλά και τη γενικότερη ανάπλαση της εν λόγω περιοχής. Φυσικά ζήτησα να ενημερωθώ και για το θέμα του Καυτανζογλείου και ενημερώθηκα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συζητήσαμε για σημαντικά θέματα και τέθηκαν επί τάπητος και ακριβή χρονοδιαγράμματα για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αλλά και εγώ είμαστε δίπλα και στηρίζουμε αυτό το πολύ σημαντικό project δηλαδή τη Νέα Τουμπα».


Πηγή:inpaok


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια