Πρόβλημα τραυματισμού με Καμπερίδη!


Ένας νέος πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στον Άρη Λυκογιάννη, με τον Γιώργο Καμπερίδη να νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα μετά από το ματς της Βοσνίας απέναντι στην Ιγκοκέα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Παράλληλα, εξετάσεις θα κάνει και ο Ζερμέιν Λοβ που πραγματοποίησε όλες τις προηγούμενες ημέρες θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Με τα μυαλό πλέον στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στην Πάτρα (αυτό το Σάββατο, 9/10 στις 17:00 και με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3), επιστρέψει τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, ολοκληρώνοντας το πρώτο ταξίδι στο φετινό Basketball Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco «πετάει» στις 20:15 από το Βελιγράδι και μέσω Αθηνών θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας και ένα ακόμη πρόβλημα. Ο Γιώργος Καμπερίδης, χτύπησε στη διάρκεια του αγώνα με την Igokea, έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση του Ζερμέιν Λοβ, η απουσία του οποίου ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ mateco.

Η ομάδα επιστρέφει στο PAOK Sports Arena την Πέμπτη το απόγευμα, για την μία, από τις δύο προπονήσεις που θα προλάβει να πραγματοποιήσει, στον ελάχιστο χρόνο που έχει για την προετοιμασία της και προτού αναχωρήσει για την Πάτρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια