Λυκογιάννης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος»


Ο Αριστείδης Λυκογιάννης πήρε πάνω του την ευθύνη για την στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από το Περιστέρι στο Παλατάκι με σκορ 86-87.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Σαφέστατα είμαστε αρκετά δυσαρεστημένοι. Κυρίως γιατί ένα παιχνίδι με ένα καλό 5λεπτο στα μέσα της 2ης περιόδου το φέραμε εκεί που θέλαμε. Μετά για 15 λεπτά ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να παίξουμε μπάσκετ. Το μομεντουμ του παιχνιδιού άλλαξε όταν γύρισε το παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά με μια σχετική πειθαρχία στο τελευταίο πεντάλεπτο ροκανίσαμε την διαφορά και καταφέραμε να περάσουμε μπροστά.

Στο τελευταίο σύστημα είπαμε να κάνουμε αλλαγές, να μην δώσουμε τρίποντο. Έχουμε χάσει δύο παιχνίδια στο γήπεδο μας, πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε.

Δεν ήταν εύκολο που επιστρέψαμε, στα τελευταία 4 λεπτά το μομεντουμ ήταν στο Περιστέρι. Είχαμε μια σωστή τελευταία επίθεση, έγινε αυτό που σχεδιάσαμε.

Ο Γκρίφιν δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, ήταν σε μια πολύ κακή μέρα. Βγήκε στην 3η περίοδο αλλά ήταν οι στιγμές που γύρισε το παιχνίδι. Μας έδωσε κάποιες άμυνες αλλά επιθετικά ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Αυτό που με ενοχλεί και πρέπει να διορθώσουμε άμεσα είναι πως πρέπει να ματώνουμε στο πίσω μέρος του παιχνιδιού. Χάσαμε ένα ματς με 43% στο τρίποντο εντός έδρας γιατί δεν παίξαμε άμυνα.

Δεν πιστεύω πως η σημερινή ήττα οφείλεται στην τύχη, πρώτα είμαι εγώ υπεύθυνος και μετά οι παίκτες.»

Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια